Profesor FDV Marko Milosavljević prebivalce na ruralnih območjih označil za manj inteligentne!?

Foto: Zajem zaslona (YouTube/Skledar)

Marko Milosavljević, se je kljub temu, da je profesor na FDV in svoje zglede prenaša na mlajše izkazal kot izredno nestrpen do drugače mislečih. Je eden tistih “intelektualcev”, ki izredno sovražijo tako Janeza Janšo, kot vse kar je slovenskega. Tokrat se je kot kaže “spravil” na prebivalce ruralnega območja oziroma periferijo, ter tamkajšnjim prebivalcem dal izredno negativen prizvok.

Ker je levico ponovno strah, da bi na oblast prišel Janez Janša, so se odločili aktivirati vse svoje sile. Tako so “vpregli” tudi profesorja FDV Marka Milosavljevića, ki je tokrat kot kaže prebivalcem periferije podal oznako manj razgledanih ljudi? Milosavljević je namreč dejal, da imajo tam ljudje slabši dostop do interneta, zato naj bi Janez Janša skušal preko Nove24TV aktivirati državljane, da mu namenijo svoj glas.

“To je nivo naših FDV univerzitetnih“ profesorjev”. Najprej posredno žaljenje pridnih, delovnih in zdravorazumskih ljudi širom po Sloveniji, potem pa preko “depolitizirane” ⁦@RTV_Slovenija, kamor so postavili poslušne leve aktiviste, poskrbijo, da signala @Nova24TV tam ni,” je takšen nivo komunikacije Milosavljevića opisal Aleš Hojs.
Vir: X