Propadli politik Marko Bandelli želi zasesti vrh upokojencev

Marko Bandelli in Ljubo Jasnič. (Foto: Twitter / verpola)

Po popolni razgradnji stranke Demokratične stranke upokojencev Slovenije (DeSUS), kot kaže seda svojo usodo želijo poskusiti z po Karlu Erjavcu še z enim propadlim politikom Markom Bandellijem. Kot se je že dlje časa ugibalo sedaj vse bolj postaja verjetno, da naj bi Bandelli po izstopu iz SAB oziroma Gibanja Svoboda, poskušal svojo usodo v DeSUS-u.

Kot je ob izstopu iz Gibanja Svoboda za N1 potrdil Marko Bandelli želi sedaj zasesti vrh DeSUS-a, saj v stranki vidi potencial. Da bi lahko omenjeno funkcijo zasedel Bandelli, kaže tudi napoved trenutnega predsednika stranke Ljuba Jasniča, da se ne bo potegoval za nov mandat predsednika.

Ob tem je uporabnik socialnega omrežja zapisal, da se bosta s tem za upokojence cedila med in mleko. Gre sicer za malo cinično izjavo, glede na dejstvo, da je bil Bandelli že poslanec koalicije in za upokojence ni bilo ravno narejenega veliko. Tudi stranka SAB katere član je bil Marko Bandelli je na zadnjih volitvah “igrala na karto upokojencev” pa se jim to ni ravno obrestovalo, saj je ravno ta skupina volivcev spoznala, da to ni prava pot.

Vir: Twitter in N1