Protestnikov včeraj na ulicah le za peščico, enako je bilo tudi v Bruslju

Foto: Facebook

Na enem od portalov večinskih medijev so po poročanju Nove24TV zapisali “Petkovi protestniki so se vrnili na ulice” in pojasnili, da so na “tradicionalni” protestni kolesarski turi po Ljubljani  tokrat obiskali ključne ustanove sodne veje oblasti v Sloveniji. Prav tako je istočasno skupina protestnikov v Bruslju pred sedežem Evropske komisije izvedla solidarnostni shod s slovenskimi protestniki, so zapisali, ob tem pa niso povedali, da so bili protesti tokrat precej klavrni.

Novinar Dela Petere Žerjavič je na Twitterju zapisal: “Nekaj protestnikov se je v Bruslju že zbralo,” kot dokaz je prilepil fotografijo, na kateri je le sedem protestnikov, poroča Nova24TV.

A v Ljubljani tudi ni bilo dosti bolje, ob lepem vremenu je bilo to za pričakovati. Tako se protestniki ob tako lepem vremenu že »tradicionalno« raje kot za kolesarjenje odločijo za obisk obale oziroma svojih vikendov. Pa še nekaj je, članki večinskih medijev o včerajšnjem ne-dogodku so danes dobro skriti nekje na dnu spletnih portalov.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV