Prva podeljena nagrada za Naj Krovstvo leta 2021 v roke podjetja Alsto iz Nove Cerkve

Avtor: Mojmojster

Vodilna slovenska spletna platforma za gradnjo, prenovo in opremljanje doma MojMojster.net in MOS sta letos prvič razglasila dobitnike priznanja »Naj izvajalec Slovenije« v petih različnih kategorijah.

»Naj izvajalec Slovenije 2021« je priznanje kakovosti, izkazanih referenc ter poštenega poslovanja in inovativnosti podjetja. Osnovna naloga izbora je izpostavitev takšnih malih in srednje velikih podjetij v slovenskem prostoru, ki izstopajo po kakovosti, dobrih poslovnih praksah in inovativnosti.

Priznanje se podeljuje v petih kategorijah: Naj Keramičar, Naj Slikopleskar/Fasader, Naj Gradbenik, Naj Krovec ter Naj Mizar. Med zmagovalci v posameznih kategorijah pa je izbran tudi glavni zmagovalec izbora.

Strokovnjaki iz omenjenih področij, katerih delo je bilo ocenjevano so morali zadostiti tudi naslednjim kriterijem strokovne komisije: čisto poslovanje, aktivna prisotnost na trgu, rastoče prakse poslovanja, spodbujanje inovativnih rešitev, tehnična in oblikovalska dovršenost ter kakovost izvedbe.

Priznanje v kategoriji Naj Krovec je tako priznanje prejelo podjetje ALSTO, d.o.o. iz Nove Cerke. Odločevaci so v svoji obrazložitvi nagrade zapisali:

“Krovsko-kleparsko podjetje ALSTO d.o.o., iz Nove Cerkve 127 pri Celju, izhaja iz podjetja MOSKK d.o.o., ki ga je ustanovil g.Marjan Ošlak leta 1992. Podjetje s šestimi zaposlenimi se ukvarja z izgradnjo in obnovo raznovrstnih objektov, za sabo ima že preko 2300 sanacij, adaptacij in novogradenj različnih objektov ter obnov in vzdrževanj stanovanjskih hiš. Pridobljeno znanje in 45-letne krovsko-kleparske izkušnje spretno prepletajo z uporabo novih tehnologij in materialov. Dejstvo, da ima podjetje več kot 60 zastopstev, strokovnih certifikatov in licenc proizvajalcev kritin ter drugih materialov jih uvršča med najpopolnejše izvajalce krovsko-kleparske stroke v Sloveniji.”

Ob tem povejmo, da je nagrado v kategoriji Naj Keramičarstvo in skupno najboljše podjetje prejelo podjetje Adaptnova, Simona Vogelnik, s.p. V kategoriji Naj Slikopleskarstvo/Fasaderstvo je nagrado prejelo podjetje Kalinero, d.o.o., v kategoriji Naj Gradbeništvo podjetje EGZON, d.o.o. in v kategoriji Naj Mizarstvo podjetje Avbelj Milan, s.p.

Celoten članek dostopen tukaj.

Vir: Mojmojster