Prvi mož Slovenije Aleš Musar s posmehom in prezirom do državljanov!?

Aleš Musar prvi mož Slovenije. (Foto: Zajem zaslona Ljubljana TV)

O premoženju zakoncev Musar, je bilo v predvolilnem času povedanega in napisanega mnogo. Takrat so številke pokazale, da finančno stanje danes prvega para Slovenije ni ravno siromašno, kar pa je še večja ironija, da je ravno predsednica Nataša Pirc Musar vse skozi zatrjevala, da gre v veliki meri za premoženje njenega moža Aleša Musarja.

V luči tega je zadnja poteza prvega moža Slovenije oziroma prvega para Slovenije še v toliko večji posmeh in prezir ljudem. Kot je namreč poročala celo Revija Reporter naj bi Aleš Musar vsak mesec kot soprog predsednice republike iz proračuna prejemal 850 evrov. Gre za znesek o katerem lahko veliko upokojencev samo sanjari, glede na finančni položaj Aleša Musarja pa ne gre ravno za nek zelo pomemben znesek.

Ob vsem tem bi bilo še dobro, da bi se ljudje zavedali, da se je temu “privilegiju” doslej odpovedala tudi kakšna prva dama, enake poteze pa kot kaže ni premogel prvi mož Slovenije in to ravno prvi, ki je v zgodovini zasedel ta položaj. Vendar kot poudarja politolog Miro Hašek so si ljudje to izvolili in sedaj to imajo.

Vir: Twitter