Radikalna aktivistka Rajglova joka, ker ni prejela denarja, ki ji ga je obljubila Sanja Ajanovič Hovnik

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Usluge, ki so jih nudili za prihod na oblast trenutne vladne garniture, bo morala Golobova vlada NVO-jem plačati na takšen ali drugačen način. Seveda pa bodo na koncu to poravnali davkoplačevalci s plačilo v državno blagajno, ki bo tem NVO-jem pokrila njihovo (ne)delo. Plačilo uslug je z javnimi razpisi pričela Sanja Ajanovič Hovnik, ki pa se je “zaplezala” in je morala s položaja odstopiti.

https://x.com/vinkovasle1/status/1791831664575828159

Njen naslednik je sicer javni razpis razveljavil in s tem razesnel nagrajence Ajanovič Hovnikove, ki so sedaj na okopih. med njimi je tudi radikalna aktivistka Barbara Rajgelj, ki naj bi zastopala Pravn mrežo za varstvo demokracije. Tisto pravno mrežo, ki je pripravila Zakon o RTV Slovenija, ki je omogočil, da smo priča največji čistki nelojalnih kadrov v zgodovini Slovenije.

Pri njihovem boju za denar, ki jim ga je obljubila Ajanovič hovnikova, jim tako kot pri protestih proti vladi Janeza Janše pomagajo nekateri mediji. Za POP TV je tako Rajglova tarnala kako ne more njihov domnevni NVO preživeti, ker nimajo denarja, ki jim ga je obljubila nekdanja ministrica. Sedakj pa so p pravico odšli na Upravno sodišče. S čim, če nimajo denarja? In to kljub temu, da so štiri organizacije, ki naj bi stale za to organizacijo v zadnjih dveh letih v žep pospravile 450 tisoč evrov.

Vir: X in ERAR