Razkriti vzgibi objemanja Jankovića s strani Švarc Pipanove in to so… nekdanji družinski posli?

Foto: Twitter Žan Mahnič

Določeni vzgibi trenutne vladajoče klike postanejo jasni, ko kakšen novinar, ki ni blizu trenutni oblasti razkrije kakšne podrobnosti, ki bi si vladajoči želeli, da ostanejo skrite. Tako je pred časom v javnosti odmeval objemanje ministrice Dominike Švarc Pipan ljubljanskega župana Zorana Jankoviča in to kljub temu, da je le-ta v več postopkih, Švarc Pipanova pa ministrica za pravosodje.

Kot mnogokrat doslej smo po vsaj nespametni potezi kakšnega ministra trenutne oblasti tudi z njene strani lahko poslušali o tem kako naj se z ljubljanskim županom naj ne bi poznala. In kaj je dejansko resnica? Takšne navedbe same ministrice je sedaj pod vprašaj postavil nekdanji odgovorni urednik Siola.net, danes pa Spletnega časopisa Peter Jančič.

Omenjeni novinar je namreč poročal, da naj bi družino Švarc Pipanove in Zorana Jankovića povezovali posli iz preteklosti. Po navedbah Jančiča naj bi namreč oče pravosodne ministrice Miran Švarc za Mercator katerega na vrhu je bil takrat Zoran Janković gradil trgovske centre.

Celoten prispevek vam je na volj na tej povezavi.

Vir: Spletni časopis