Razmere na levici se vse bolj zaostrujejo. Se sedaj iz Šarčevega “meta puške v koruzo” norčuje tudi Marko Bandelli?

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Vse kaže, da so na levici pred volitvami razmere vse bolj razgrete in “histerija” vse večja, zaradi negotovosti izida volitev in morebitnega prestopa parlamentarnega praga. Zadnje javnomnenjske ankete – predvsem agencije Parsifal, ki so se v preteklosti tudi izkazale za najbolj točne, namreč SAB kažejo zelo slabo, vse večji padec pa doživlja LMŠ. Na drugi strani pa Robert Golob na podlagi teh glasov dobiva na podpori.

Morda je tudi to povod, da je včeraj poslanec SAB Marko Bandelli na socialnem omrežju objavil povezavo do programa SAB. Kar je pri tem še bolj zanimivo je pripis, ki ga je dodal: “Evo, za vse, ki jim koruza ni cilj in destinacija puške”. Tako se sedaj že Marko Bandelli norčuje iz Marjana Šarca, ki je pred dobrima dvema letoma “vrgel puško v koruzo” in obupal nad vodenjem vlade.

Kot drugo pa bi lahko predvidevali, da je Bnadelli objavil program, da bi morda Robertu Golobu sporočil, da bi bilo dobro pred volitvami imeti kakšen program. Kljub vsemu pa ti dogodki kažejo, da se je na levici boj za glasove že pričel.

Vir: Twitter