Razvila se je prava vojna med Mojco Šetinc Pašek in Leno Grgurevič

Foto: Zlepljenka

Mojca Šetinc Pašek je predstavnike Gibanja Svobode na noge dvignila, ko je zahtevala, da za Marjana Šarca veljajo enaka pravila kot za nekdanjo ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik. Za takšne pozive si je “prislužila” izključitev iz stranke, Robert Golob pa ji je očital, da je pozabila kdo je sovražnik. Sedaj se je zaradi zaslišanje Tatjane Bobnar, ki je razkrila vmešavanje Goloba v delo policije razvila prava vojna med Leno Grgurevič in Mojco Šetinc Pašek.

https://x.com/DKaloh/status/1719258278545232113?s=20

Lena Grgurevič je namreč Tatjano Bobnar, ki je razkrila rabote Roberta Goloba obtožila, da se bori samo za položaje na položaje. Tudi poslanka Gibanja Svobode je priznala, da je bila edina zahteva Goloba, da policijo očisti janšistov, pri čemer pa gre za očitno vmešavanje v delo policije s strani predsednika vlade. Na takšen zapis Grgurevičeve se je odzvala Mojca Šetinc Pašek.

Izključena članica Gibanja Svobode je poudarila, da je Tatjana Bobnar v popolnem skladju z zakoni razkrila določene podrobnosti o delu in pritiskih Roberta Goloba. Hkrati pa je Šetinc Paškova poudarila, da uhajanje informacij z zaprtih sej preiskovalnih komisij pomeni težavo za predsednika komisije. Na takšen “dvoboj” se je odzval poslanec SDS Dejan Kaloh. “Obe sta svojega denarja vredni. A vendarle ima Paškova politični in siceršnji IQ precej višji od Grgurevičeve. Takšne svobodnjaške primadone kot je Grgurevič so zlata vredne – kmalu bo Svoboda pod 10%,” je ob tem besednem obtoževanju zapisal Dejan Kaloh.

Vir: X