Robert Golob ujet na laži!? Gen-i posle z Milošem Milovićem sklepal v času direktovanja Roberta Goloba.

Foto: (YouTube)

Podatki razkriti s strani portala N1, da naj bi Miloš Milović sklepal pogodbe z Gen-i, ko je tega vodil Robert Golob, na dan prinašajo popolnoma novo zgodbo. Takšna razkritja kažejo, da naj bi bil trenutni predsednik vlade, ko je še vodil Gen-i vpleten v posle z omenjenim nekdanjim policijskim specialcem, kljub temu, da je to ves čas zanikal.

Posli sedanjega predsednika vlade, takrat še direktorja Gen-i z Milovićem, so postali zanimivi po tem, ko si je Golob uredil varovanje povsem po svoje. Kljub temu je želel javnost prepričati, da je imel takšen način varovanja tudi pokojni predsednik republike Janez Drnovšek. Njegova samovoljna ureditev varovanje je bila tudi eden od razlogov za odhod notranje ministrice Tatjane Bobnar.

Ves čas se je namreč namigovalo, da naj bi Golob z Milovićem sklepal posle že v času, ko je še opravljal funkcijo direktorja Gen-i. Kot kaže sedaj v javnost prihajajo tudi uradni podatki, ki potrjujejo takšno sodelovanje. “Predsednik vlade je očitni lopov, ki ima to srečo, da med volilno bazo tipa ‘ti si krao al’ si i nama dao’ to ni slabo,” pa je razkritje novih podrobnosti okoli Roberta Goloba komentiral Tomaž Štih.

Vir: N1 in Twitter