Robert Polnar izrazil mnenje o opoziciji in njihovem kandidatu za mandatarja. Besede nič kaj prijazne!

Foto: Nova24TV

Ljubljana 18. december 2020 – Na trenutno dogajanje v DeSUS-u se je odzval njihov poslanec Robert Polnar in povedal, da ostaja član njihove poslanske skupine. Ob tem je bil kritičen do odločitve sveta stranke in dogajanja, ki se dogaja v stranki. Prav tako je Polnar kritičen do Karla Erjavca in odločitve stranke, ki se je odločila za izstop iz koalicije.

Polnar je mnenja, da opozicija nima nobene alternative trenutni vladi, kaj pa meni o predlaganem mandatarju Karlu Erjavcu govorijo naslednje besede: »Njen nosilec je suhoparni vodja, ki bi komajda mogel zmotivirati žabo, da skoči v vodo, okoli njega pa celo galerijo brezupno enoličnih javnih profilov, ki so kar naprej v nekakšni specialni vojni proti samim sebi,« je bil kritičen Polnar.

Spomnimo namreč, da Erjavec po včerajšnji odločitvi stranke DeSUS pričakuje, da bodo iz koalicije izstopili tudi poslanci stranke. Ker se pred tem Polnar ni uklonil volji stranke in Erjavca je včeraj izvršilni odbor izglasoval njegovo izključitev iz stranke. Kljub temu je danes Polnar poudaril, da ne bo zapustil poslanske skupine DeSUS.

Ob tem je Polnar danes še povedal, da o sestanku poslanske skupine z Erjavcem ne ve ničesar. Kljub vsemu dogajanju okoli poslanske skupine DeSUS, bi se ta naj dogovorila, da ostane v sedanji obliki in sicer tudi iz razloga, da ohranijo status strokovne službe, ki je vezana na njihovo delovanje.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Poslanec DeSUS Robert Polnar o opoziciji in njihovem kandidatu za mandatarja Karlu Erjavcu: “Ti ljudje ne le, da žalijo inteligenco slovenskih ljudi, ampak se odkrito rogajo slovenskim državljanom”