Rok Snežič sporočil Mojci Šetinc Pašek: “Nisem politik, javni uslužbenec ne parazit, ki dobiva plačo od davkoplačevalcev, zato nimate nad mano nobene jurisdikcije.”

Mojca Šetinc Pašek. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Davorin Kopše)

Preiskovalna komisija, ki jo vodi Mojca Šetinc Pašek in, ki bi naj preiskovala domnevno financiranje Nove24TV je izdala vmesno poročilo. Že med dosedanjim delom je bilo moč večkrat slišati, da komisija deluje zgoj iz enega samega razloga in to je diskreditacije Nove24 TV in Novih obzorij. Tako je Boris Tomašič že pred časom napovedal, da bo morala predsednica komisije nekatere svoje navedbe dokazovati pred organi pregona.

Morda lahko sedaj pričakuje kaj podobnega tudi s strani ddr. Roka Snežiča. Kot poroča tudi nacionalni medij naj bi komisija namreč preiskovala tudi nekatere posle Roka Snežiča in jih poimenovala kar pralnica denarja. V nadaljevanju MMC povzema Šetinc Paškovo, da naj bi šlo v primeru ddr. Snežiča za prenakazovanje večjih vsot denarja med različnimi računi.

Na takšne navedbe bi se naj odzval že ddr. Rok Snežič, katerega kratek povzetek je objavil novinar Luka Perš. Omenjeni novinar je okoli odziva Snežiča zapisal: “Ddr. Rok Snežič sporoča : “Le čevlje sodi naj Kopitar. Sedaj bo novinarka Ddr. davčnega prava rekla, kaj je pranje denarja. Sporoča ji, da ni politik, javni uslužbenec ne parazit, ki dobiva plačo od davkoplačevalcev in ona nima nad njim nobene jurisdikcije.”

Glede na zapisano stališče tako ddr. Roka Snežiča, kot pred časom izrečenega stališča Borisa Tomašiča, bo še zelo zanimivo videti kakšno bo nadaljevanje zgodbe omenjene komisije.

Vir: X