Roman Vodeb o Niki Kovač: “Priznava, da je privilegirana!! Fura brezopozicijsko enoumje!! Ne priznava drugače mislečih!!”

Foto: Twitter (Jelka Godec)

Kljub temu, da se Inštitut 8. marec in Nika Kovač predstavljajo kot nevladna organizacija jim nekateri mediji dajejo več medijskega prostora kot sami vladi. Lahko bi rekli, da je Nika Kovač v levih medijih celo zasenčila Roberta Goloba. Če so še pred dnevi nekateri gojili strah, da bi lahko desnica prevzela Radio Slovenija, zadnji tamkajšnji gostje kažejo, da smo še daleč od pluralizacije.

https://twitter.com/RomanVodeb/status/1632704874126213123?s=20

Kot so se namreč pohvalili v Inštitutu 8. marec so v ponedeljek na prvem programu pred 8. marcem gostili Niko Kovač, ki bi se naj bila pomemben člen civilne družbene sfere. Tako so v omenjenem mediju Kovačevo želeli prikazati kot borko za upokojence, podnebju in svobodne ter neodvisne medije.

In jim je to res uspelo? Po mnenju psihoanalitika Romana Vodeba je Kovačeva v pogovoru pokazala ravno nasprotno. “Priznava, da je privilegirana!! Fura brezopozicijsko enoumje!! Ne priznava drugače mislečih!! Foter ji je zratrakiral teren, ona pa samo elegantno ovinkari, brez ovir, brez da bi se ji smelo kontrirati!! “Mlečnezoba” je, bolj zelena kot Shrek!! V življenje se še sploh ni utirila!”, je nastop Nike Kovač komentiral Roman Vodeb.

Vir: Twitter