S Polko in majolko v novo leto

Leto je naokoli in že 13. leto zapored TV oddaja Polka in majolka pripravlja veliko silvestrsko zabavo ob zaključku leta.

Oddaja Polka in majolka je vesela zabavno-glasbena oddaja, ki med seboj združuje ljudi dobre volje. V aprilu 2006 se je začela pot TV »karavane«, ki vsak mesec obišče drug slovenski kraj in priredi nepozabno veselico z več nastopajočimi ansambli.

Kulturna dvorana na Vranskem bo v nedeljo, 15.12.2019 ob 16. uri zagotovo premajhna za vse ljubitelje domače slovenske glasbe, saj se bo v dvorani na snemanju TV oddaje S Polko in majolko v novo leto zvrstilo veliko slovenskih glasbenih gostov.

Na silvestrski oddaji bodo sodelovali številni glasbeni prijatelji oddaje, med drugim Korado Buzetti in Boško, Alenka Gotar, Marijan Smode, Majda Petan, Boštjan Konečnik, Lenarti, ansambel Odpev, Krajcarji, trio Pogladič, duo Bolfenk,ansambel Grom ansambel Hec, ansambel Toni, Dolomiti, ansambel Zagon, Jan Knez, Andreja Zaljetelj Žlahta bend, Fredi Miler, ansambel Gregorja Kobota, Žurerji, Porini pa počini, ansambel Hec in veliko drugih! Plesala pa bo FS KUD Milke Zorec Hotinja vas.

Celotno silvestrsko TV oddajo bo letos predvajala tudi Nova24TV.

M.I.