Saj ni res pa je! Polona Frelih in Nataša Briški napada na bolnišnico obtožujeta Ukrajino, ker se brani pred agresorsko Rusijo!

Foto: Zajem zaslona

V začetku tedna je bila tarča Ruskega napada bolnišnica v Kijevu, kar pomeni, da je šlo za napad agresorja na civilno prebivalstvo. Vendar to za novinarko Polono Frelih in Natašo Briški ni nič presenetljivega, saj si Ukrajina dovoli braniti pred agresorsko Rusijo. Predvsem Briškijeva napade na civilne žrtve opravičuje, ker se Ukrajina brani pred Rusijo in hkrati Ukrajino poziva, da neha braniti svoje suverenosti in zemeljske celovitosti.

https://x.com/PolonaFrelih/status/1810363341862211751

Takšnim bizarnim izjavam pa ploska tudi novinarka Polona Frelih, ki nenazadnje za takšne napade obtožuje kar Ukrajino. Po njenem “strokovnem” mnenju bi naj namreč za napad bila kriva ukrajinska zračna obramba. Na takšne navedbe se je odzval tudi Boštjan Perne, ki je Frelihovi pojasnil kakšno orožje je zadelo bolnišnico v Kijevu.

V obrambi je novinarka Perneta obtožila, da ne loči raket in naj se ne oglaša več. Boštjan Perne pa je še novinarki pojasnil, da s svojo domnevno objektivnostjo ne dosega niti pojma pisunstva. Konec koncev gre za nesprejemljivost podpore napadom na civilne žrtve pa naj si gre tukaj za Ukrajino, Gazo, Izrael ali kogarkoli drugega. vendar nekateri novinarji tega niso sposobni jasno obsoditi.

Vir: X