Saj ni res pa je! Tarča in Golob v luči opravičevanja njegovih poslov sedaj nad Janeza Janšo in sorodstvo po petem kolenu

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Andrej Hoivik)

Po tem, ko so na Tarči z velikim pompom naznanili razkritje spornih poslov GEN-i na Balkanu in je bil izkupiček bolj slab, so kot kaže pristopili k opravičevanju teh poslov in preusmerjanju pozornosti. Tako so sedaj pompozno napovedali oziroma predstavili izjavo Roberta Goloba, ki naj bi določene posle povezoval z Janezom Janšo.

“Po informacijah Tarče je politik, ki ga je premier navajal v povezavi s kirurgom Romanom Bošnjakom, nihče drug kot Janez Janša. Njegova soproga Urška Bačovnik je namreč Bošnjakova bližnja sorodnica: nečakinja. Zakaj je premier to informacijo navrgel, ni jasno,” se je glasila izjava Roberta Goloba, ki jo je objavila Tarča.

Na takšne navedbe se je že odzval Janez Janša in razkril zavajanja Roberta goloba in oddaje Tarča. “Tako Tarča kot PV Vlada RS Robert Golob sekata mimo. Moja soproga Urška Bačovnik Janša NI nečakinja kirurga Romana Bošnjaka oziroma njegova bližnja sorodnica. Res pa je njena mama njegova daljnja sorodnica. Sam pa sem z njim povezan manj kot je g. Robert Golob povezan z bivšimi od svoje spremljevalke g. Tine Gaber, zato naj ne trosi neumnosti po TV studijih,” je na obtožbe odgovoril Janez Janša.

S tem se ponovno kaže, da trenutna oblast želi na vsakem koraku za nepravilnosti obtožiti Janeza Janšo oziroma najti vsaj povezavo z njim. Na drugi strani pa se modro molči o poslih trenutne oblasti.

Vir: Twitter