Petkovi vsakotedenski nezakoniti protesti postajajo vedno bolj nasilni, na dan pa prihaja vse več dokazov, da na njih sodelujejo tudi skrajneži Antifa iz tujine. Za radikalno levičarsko organizacijo je znano, da spodbuja nasilne oblike protestov, kakršne vidimo po mestih ZDA in Evrope. “Okrepljeni iz tujine, kot sem opozarjal, teroristi ANTIFA korakajo po glavnem mestu Republike Slovenije. Levičarji uvažajo nasilje. Državljani imamo po ustavi in zakonu pravico živeti varno, imamo pravico, da nihče ne ogroža naših otrok, žensk, starejših, nikogar. Šale je konec!,” se resnosti položaja zaveda poslanec Slovenske demokratske stranke Branko Grims.

Petkovi nezakoniti protesti se bližajo vrelišču, ko ne bo več mirna večina le vzklikala protivladnih gesel. Postali bodo plen tujih manjšinskih in nasilnih anarhistov Antife, ki jim po glavi hodi samo nasilje. Tega se zaveda tudi ena izmed t.i. protestniških voditeljic Tjaša Prošek. Kot je opozorila, je sama globoko razočarana, da se mirni protesti končujejo in jih plačani anarhisti iz tujine želijo uničiti. Plačancem, ki želijo ugrabiti proteste je očitala, da zaradi nestrpnosti, protesti niso več mirni.

Anarhisti prevzemajo proteste
Medtem ko se je njen sovoditelj protestov Jaša Jenull preizkušal v vlogi Antifajevca in bil zaradi kršenja zakonov aretiran s strani policije, Proškova vidi situacijo drugače. Zato je v svojem videu na Facebooku povedala, da različne skupine ljudi zaradi anarhističnih plačancev zapuščajo proteste. “Tole je pod vsakim nivojem. Tisti, ki ne razume, da so tukaj mamice z otroki v vozičkih in na ramenih, ki jih tole resnično ogroža, tako da ne razumem maloumja, ki se je spravilo organizirati ta napad na ograjo,” je razočarana ugotovila Proškova.

Avtor Luka Perš, več lahko preberete tukaj.

Vir: Nova24TV