Samo Vesel: “Kar počne predsednik vlade Robert Golob je privatizacija varovanja predsednikov oblasti. Tako je deloval že pri prodaji elektrike nuklearke”

Foto: Twitter (SDS)

Kardiolog Samo Vesel je v nekaj kratkih zapisih na socialnem omrežju opisal, kako vse nacionalne oziroma državne posle Robert Golob s prevzemom oblasti razume kot zasebni posel. Tako danes počne s policijo in je v preteklosti s prodajo električne energije iz Nuklearne elektrarne Krško.

Na začetku je Vesel opozoril, da je Robert Golob sodeč po svojih izjavah, za varovanje drugih predstavnikov oblasti uporabil oziroma uporablja ljudi, ki jim sam sicer ne zaupa. Tako so za ostale dobri, samo zanj ne. Prav tako s svojo argumentacijo po mnenju Sama Vesela ponižuje druge varovane osebe v Sloveniji. “Kar je storil, je privatizacija varovanja predstavnikov oblasti,” še ob tem razmišlja Samo Vesel.

“Tako kot policijo je Golob kot svoj zasebni posel razumel že prodajo elektrike nuklearke. Prodajo elektrike državne nuklearke je privatiziral, ker mu je to omogočalo, da si je s sodelavci izplačeval božjastne nagrade,” v nadaljevanju razmišlja Samo Vesel. Za konec ugotavlja, da mu takšno ravnanje še danes zagotavlja prikrivanje zakaj se je določen denar stekal na določene račune. pri tem izpostavlja nakazila v višini 103.000 evrov sedanji vodji PR službe Gibanja Svobode in takrat novinarki portala Necenzurirano.

Vir: Twitter