Se bližamo predčasnim volitvam? POP TV že pričel Vladimirja Prebiliča poujati kot nov obraz levice ter ustvarjati podporo!?

Foto: X

“Preprosto norčevanje,” tako kratko in jedernato je dr. Anton Olaj opisal domnevno raziskavo Mediane, ki jo je predstavil nihče drug kot POP TV. A glede na njihove podatke, bi lahko bolj veljalo, da se nam kot kaže približujejo predčasne volitve, ko mora tranzicijska levica volivcem ponuditi nov obraz. Pri tem pa globoki državi močno podporo nudijo agencije, ki naj bi merile javno mnenje – a ga kot kaže raje ustvarjajo ter osrednji mediji.

https://x.com/dr_Olaj/status/1805130820425785376

V Sloveniji že več kot desetletje lahko spremljamo, da tranzicijska levica tik pred predčasnimi ali rednimi volitvami ponudi po njihovem nov obraz. Tega skušajo s pomočjo medijskih hiš ter agencij spraviti na vrh lestvih popularnosti in s tem ljudi prepričati o novo zgodbo o uspehu. A na koncu se nam zgodijo Zoran Janković, Miro Cerar, Marjan Šarec in nenazadnje Robert Golob, ki so vse prej kot zgodba o uspehu.

Po zadnji objavljeni anketi na POP TV kaže, da se zopet bližajo nove volitve, saj so že pričeli ustvarjati ime Vladimir Prebilič. Ta naj bi po mnenju Mediane zasedal prvo mesto med priljubljenimi politiki in to pred Natašo pirc Musar in Matjažem Hanom. Novinar Bojan Požar je ob takšnem rezultatu zapisal: “Imamo Prebiliča”.

Vir: X