Še en “bombonček” kadrovske politike Golobove vlade – Vodja kabineta ministrice za digitalizacijo postala medicinske sestra, ki je partnerka vidnega člana SD

Foto: Twitter (Bojan Požar)

“Strokovno” sistemizacija kot je kadrovanje poimenoval Robert Golob se nadaljuje. Vodja kabineta ministrice Emilije Stojmenove Duh je postala Inge Kos. Novinar Bojan Požar ob tem razkriva: Medicinska sestra, ki se ukvarja z izdelovanjem glinenih posod, povrhu pa je še zasebna partnerka Toneta Kregarja iz glasbene skupine Mi2, sicer vidnega člana stranke SD.

V sredo je v javnost prišla informacija, da je mesto Vodje kabineta na ministrstvu Luke Mesca postala žena poslanca Levice Mateja T. Vatovca, so kot kaže v Golobovi vladi poskrbeli še za eno osebo blizu vidnim članom koalicije. “Ironija” vsega tega je, da to počne ravno vlada oziroma stranke, ki so vladi Janeza Janše vse skozi očitale brutalno kadrovanje nestrokovnih kadrov.

Iz objav na socialnem omrežju izhaja, da je Inge Kos podpornica stranke Gibanje Svoboda, hkrati pa ne gre prezreti dejstva, da je partnerka Toneta Kregarja, ki je vidni član stranke SD. Tako verjetno le ni slučaj, da je Kosova prišla do tako dobre službe?

Foto: Nova24TV

Vir: Nova24TV