Še en dokaz, da je Golob pred volitvami zavajal! Srbska politika še s kako močnim vplivom na Slovenijo, Golob na tekmo Srbija – Slovenija!

Foto: Zajem zaslona

predsednica državnega zbora je morda bila malo preroška, ko je pred dvema letoma Goloba označila za najboljšega menedžerja. Uspešni športniki imajo ponavadi uspešne menedžerje in Golob si verjetno po koncu mandata obeta to službo!? Golobove primarne naloge so kot kaže obiskovanje športnih tekem, vodenje vlade pa kot je dejal Aljuš Pertinač prepušča Tini Gaber.

https://x.com/BojanPozar/status/1801603319892226479

A pri tem se kaže še eno dejstvo in sicer, da je Golob pred volitvami s Klemnom Grošljem zavajal slovensko javnost. Nekdanji evropski poslanec je namreč takrat razkril, da ima na Roberta Goloba in stranko Gibanje Svoboda izredno močan vpliv srbska politika in to preko Zorana Jankovića. Glede na nadaljnje poteze Goloba se to kaže še za kako točne navedbe, kljub temu, da jih je takrat kategorično zanikal.

Služba za odnose z javnostmi je namreč z objavo za javnost sporočila, da se bo predsednik vlade po tekmah NBA, sedaj udeležil še tekme na evropskem nogometnem prvenstu. To pa ne bo šlo za katero koli tekmo, ampak za tekmo med Slovenijo in Srbijo, kjer pa prav gotovo ne bodo manjkali akterji vpletanja v slovensko politiko, ki jih je razkril Klemen Grošelj. Ob vsem tem pa bi bilo zanimivo kdaj si bo Golob vzel čas za vodenje države?

Vir: X