Se je Nika Kovač s svojim strateškim svetom izgubila ali za njo ne veljajo enaka merila? Grega Repovž namreč Žigo Turka označil za neprijetnega in hudobnega človeka, ki ga zloba razjeda!

Foto: Twitter (Jelka Godec)

V samo letu dni se je že nič kolikokrat pokazalo, da trenutna oblast vzpostavlja državo dvojnih standardov. Na eni strani imamo “njihove”, katerim je dovoljeno vse, na drugi strani imamo pa kritične državljane, ki jim je potrebno odvzeti vse pravice. Pri tem ni nobena izjama Nika Kovač s svojim strateđkim svetom, ki bo sodeč po nekaterih zapisih ustvaril cenzuro za nasprotnike njihovega početja, “njenim” bo pa dovoljeval čisto vse.

To nenazadnje dokazuje zadnji zapis Grege Repovža, ki je bil skrajno ostro nastrojen proti dr. Žigi Turku in kljub temu, da je od njega minilo že kar nekaj dni, Nika Kovač še vedno molči. “Spoštovani g. Turk, prosim, če me s svojim nasilnim jezikom pustite pri miru. Neprijeten človek ste, hudoben, zloba vas razjeda. In moje življenje vas res ne potrebuje. Srečno in vse dobro,” to so besede Repovža namenjene Žigi Turku in o katerih se Niki ne zdi pomembno razpravljati.

Kljub vsemu je zanimiv odziv Repovža ob tem, ko mu je Žiga Turk napisal nekaj besed o tem, da se kljub močnim težnjam določenih fizikalnih zadev ne da prenesti naokoli. Grega Repovž je namreč v svojem primarnem zapisu dal vedeti, da so teorije o negospodarni umestitvi veternih elektraren v Sloveniji iz trte zvite. Na ta njegov zapis je dr. Žiga Turk odgovoril: “Ne, veter se ne splača, ker premalo piha. Lahko se pretvarjate, da je moški ženska, ne morete pa ukaniti meritev.”

Navedba teh dejstev je tako razjezila rpovža, da he dr: Žigo Turka označil za neprijetnega in hudobnega človeka ter da ga zloba razjeda.

Vir: Twitter