Se je Švarc Pipanova na Tarči ponovno lagala? Službe na DRI naj ne bi sprejela, ker ni bila dovolj prestižno zanjo!?

Foto: Zajem zaslona X / Tolemamo

V želji po brisanju odgovornosti s svojih ramen pri nakupu stavbe na Litijski, se je v zadnji Tarči razvil tudi pravi besedni dvoboj med Dominiko Švarc Pipan in Aleksandrom Jevškom. Slednji je namreč ministrici predlagal, da poda odstop in s tem bremen reši tudi stranko SD, ki naj bi zaradi tega po njegovem imela veliko breme. Ministrica pa je ob tem pričela razlagati, kako so ji to govorili že na sedežu stranke in ji hkrati ponujali zaščito.

Švarc Pipanova je navajala, da ne potrebuje nobene zaščite, saj naj bi že pred leti bila brezposelna, kljub temu, da ji je stranka skušala urediti zaposlitev na DRI. V oddaji je navajala, da se je takrat razgovora za službo udeležila, vendar ponudbe zaradi integritete naj ne bi sprejela. Ampak kot kaže se je tudi v tej zgodbi Švarc Pipanova ujela v zanko, saj razlog zavrnitve naj ne bi bila integriteta, ampak premalo prestižna služba zanjo.

Takošno zgodb je skušala ministrica “prodati” tudi za N1. Novinar Bojan Požar pa razkriva, da njegove informacije kažejo, da je bil edini razlog njene zavrnitve službe ta, da naj ne bi bila dovolj prestižna zanjo. Za N1 je sicer zgodbo malo spremenila in dejala, da zapslitve ni sprejela, ker jo je bilo strah, da gre za past in ni več govorila o integriteti kot pri Tarči. Vendar kljub temu jo Požar sprašuje zakaj je potem sploh šla na razgvr, če jo je bilo strah, da gre za past. Vse kaže, da se ministrica zapleta še v eno zgodbo.

Vir: X