Še kdo v Sloveniji potrebuje kakšno pojasnilo kaj prinaša svoboda? Prebivalcu Velenja v dveh mesecih Golobove vlade za kar 100-odstotkov višja položnica za elektriko kot pod vlado Janeza Janše!

Foto: Twitter (Ifigeija)

“Komentar ni potreben,” je zapisala uporabnica socialnega omrežja ob objavi prebivalca Velenja treh položnic za elektriko. S tem je prebivalec Velenja želel prikazati vsem kaj prinaša svoboda, ki so jo tako vneto nekateri želeli v letošnjih parlamentarnih volitvah.

Kot izhaja iz objave se je občan Velenja cinično zahvalil volivcem Roberta Goloba, ki jih je poimenoval Goloboljubci. Kot izhaja iz objave položnic se je s koncem vlade Janeza Janše tudi za občane Velenja veliko spremenilo. Medtem, ko je še maja 2022 za električno energijo plačal nekaj več kot 80 evrov, je zadnja položnica, ko vlado vodi Robert Golob znašala že več 160 evrov.

S tem se je cena svobode za navadnega državljana Slovenije samo na področju električne energije zvišala za 100-odstotkov. Pri tem je potrebno povedati, da še ni prišla jesen, ko se nam obetajo še večje podražitve energentov, zato verjetno velika večina Slovenk in Slovencev s strahom zrejo v prihodnost.

Vir: Twitter