Se v Gen-i pozna delo preteklega direktorja ali uresničujejo politiko bodočega mandatarja? Za 95 odstotkov višajo ceno plina, da bo ljudem manj ostalo za zapravljanje?

Foto: Gen-i in zajem zaslona

RTV Slovenija je poročala, da se obstoječim odjemalcem zemeljskega plina pri Gen-i obetajo podražitve zemeljskega plina. Doslej je cena znašala 0,03284 evra na (KWh) z davkom, po novem naj bi znašala 0,06088 evra za (kWh) z davkom. Tako gre za kar 95 odstotno podražitev zemeljskega plina pri Gen-i.

Kot je zapisal uporabnih socialnega omrežja bi lahko to pomenilo, da Gen-i, katerega je vodil Robert Golob prinaša več svobode, zato stari odjemalci lahko sedaj plešejo in se veselijo. S to podražitvijo pa bodo imeli manj denarja za zapravljanje neumnosti. zadnja izjava uporabnika socialnega omrežja se nanaša na izjavo Roberta Goloba, ki je pred volitvami izjavil, da ljudje ne potrebujejo razbremenitve plač, ker sam ne ve kaj bi s tem denarjem počel, razen tega, da bi ga zapravil za neumnosti.

Morda pa so te podražitve tudi posledica pokritja finančnih primanjkljajev, ki jih je Robert Golob v času direktovanja povzročil s svojimi mesečnimi zaslužki na Gen-i?

Vir: Twitter