V času predčasnih volitev v Evropski parlament je OO SDS Šentjur pred občinsko stavbo v Šentjurju organiziral stojnico na kateri so želeli prebivalcem Šentjurja približati pomembnost evropskih volitev, ki so se pričele v torek s predčasnim glasovanjem in se bodo končale v nedeljo.

S svojim obiskom sta Šentjurčanke in Šentjurčane razveselili tudi Patricija Šulin in Alenka Forte, ki kandidirata na skupni listi SDS – SLS. Patricija Šulin je bila v Šentjurju na obisku v torek, ko se je ob njenem obisku kljub slabemu vremenu zbralo veliko število Šentjurčanov in Šentjurčank, ki jim je Šulinova predstavila svoj program dela v zadnjem sklicu Evropskega parlamenta in prioritete njenega nadaljnjega dela v primeru izvolitve.

Foto: M.I.

V četrtek se je članom OO SDS Šentjur na stojnici pridružila Alenka Forte, ki tudi kandidira za evropsko poslanko na skupni listi SDS – SLS. Tudi Fortejeva je vsem zbranim razkrila svoje načrte, ki jih bo poskušala izpeljati v primeru izvolitve v Evropski parlament.

V času predčasnih volitev sta na stojnici OO SDS v Šentjurju program skupne liste na evropskih volitvah predstavljali tudi dve vidni članici stranke, aktualna poslanka v Državnem zboru in podpredsednica stranke Jelka Godec in predsednica Delavske zveze SDS mag. Mojca Inkret.

M.I.