Si Nataša Pirc Musar na vrhu državno-tožilskega sveta želi Zvonka Fišerja?

Foto: Zajem zaslona (Twitter/MeMyselfAndl)

Predvsem v drugem krogu predsedniških volitev je Nataša Pirc Musar poudarjala, da bo predsednica vseh in da o zadevah ne bo tiho. V njenem skoraj letu dni trajajočem predsedovanju je bilo večkrat mogoče videti, da to ravno ne drži, ampak predvsem, da se oglasi ob njej ljubih zadevah. Sedaj vse kaže, da bo naredila potezo s katero bo poskrbela, da tudi ne bo predsednica vseh državljanov Slovenije.

https://x.com/miro5ek/status/1719280353611821450?s=20

Kot opozarja nekdanji novinar Miro Petek si namreč predsednica republike na vrhu državno-tožilskega sveta želi Zvonka Fišerja. To je tistega Zvonka Fišerja, ki več let ni uspel 100 odstotno zanikati razkritja, da naj sploh ne bi imel državnega pravosodnega izpita. Kot poudarja Miro Petek naj bi Pirc Musarjeva kmalu parlamentu poslala štiri predloge za državno-tožilski svet, med kandidati pa naj bi bil tudi Zvonko Fišer. Petek ob tem poudarja, da manjka samo še Jenull in bodo stare sile zopet prevzele nadzor nad pravosodjem.

Sedaj naj bi bilo že celo uradno, da se je na seznamu znašel Zvonko Fišer. “Kako bo partijsko ozadje Fišerja ponovno spravilo v vrh odločanja o tožilskih zadevah, sem povsem pravilno napovedoval, saj je Nataša Pirc Musar Fišerja umestila na listo kandidatov. Pravzaprav je ta naša predsednica ena velika revica, saj o bistvenih zadevah ne odloča sama,” je pred dnevi zapisal in potrdil ugibanja Miro Petek.

Vir:X