Si želite takšne nacionalne novinarje? Sašo Hribar na Programskem svetu žaljivo nad vodstvo in sodelavce RTV Slovenija

Sašo Hribar. (Foto: Zajem zaslona YouTube)

Lahko bi rekli, da se besede dr. Jožeta Možine po intervjuju z Borisom Tomašičem, da tisti, ki žalijo niso demokrati niso dodobra napisale, že je novinar iste RTV Slovenije “uprizoril” to neprimernost. “Za tiste, ki zaradi gosta/vsebine norijo in žalijo pa povem, da niso demokrati. Slovenci nočemo države z javno TV le za ene. Odločen NE partijskemu enoumju, ki vodi v diktaturo!”, je dejansko apeliral na ljudi in sodelavce dr. Jože Možina.

Pa so se nekateri zaposlenih prepoznali v teh besedah? Že v ponedeljek je namreč na seji Programskega sveta namreč Sašo Hribar uprizoril ravno takšno retoriko, ki ne sodi na nacionalno televizijo in ne daje vtisa demokratičnosti. Omenjeni zaposleni na RTV Slovenija je namreč žaljivo in nestrpno nastopil tako proti vodstvu RTV Slovenija kot svojim sodelavcem.

Tako je denimo Hribar izjavil, da na RTV Slovenija še vedno “kraljujejo” ljudje kot novinarji, ki imajo istočasno izpuhe iz dveh odprtin. “Še vedno so na RTV novinarke, ki berejo iz jedilnega lista. Še vedno obstaja Panorama, ki je sicer vsak dan krajša,” je bil nespoštljiv Sašo Hribar. Prav tako je vršilca dolžnosti generalnega direktorja obtožil, da vse kar je podedoval ohranja še naprej.

Vir: Twitter