Sinočnje trčenje pri Veliki Pirešici usodno za 51-letnega voznika

Foto: Policija

Celjski policisti so včeraj v večernih urah izven naselja Velika Pirešica obravnavali tragično prometno nesrečo. V nesreči, ki jo je povzročil 36-letni voznik osebnega vozila je ena oseba umrla, tri so bile huje telesno poškodovane, ena pa lahko.

Po podatkih policije se je nesreča zgodila zaradi neprilagojene hitrosti 36-letnega voznika osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Velike Pirešice proti Arji vasi. Voznik je v desnem preglednem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče po katerem je pravilno pripeljal 51-letni voznik osebnega vozila. pri trčenju je 36-letnega povzročitelja odbilo še v vozilo 30-letnega voznika osebnega vozila, ki je prav tako pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

“Zaradi posledic prometne nesreče je 51-letni voznik na kraju umrl, njegova sopotnika stara 73 in 79 let sta se v trčenju hudo poškodovala. V trčenju se je hudo poškodoval tudi 36-letni povzročitelj prometne nesreče, lažje pa je bil poškodovan 30-letni voznik,” so še zapisali na Policijski upravi Celje.

Vir: PU Celje