“Skromnost” Klakočar Zupančičeve se kaže v namestitvi v pet zvezdičnem hotelu na Dunaju, kjer bi najcenejša namestitev stala 900 evrov!?

Foto: Zajem zaslona (Twitter)

Želja po tem, da bi upravičili novoletni polet in obisk Dunaja predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, je pri nekaterih izredno močna. Po vseh dokaj neuspelih prepričevanjih javnosti, so se sedaj spomnili, da bi to morda lahko naredili s pomočjo cene obiska. Tako so se lotili primerjave cene poti z letalom in cene z osebnimi vozili.

Kot poroča portal N1 naj bi v kabinetu predsednice državnega zbora sedaj prišli do izračuna, da je bila pot z letalom za 150 evrov cenejša kot pot z avtomobilom. Kot je omenjeni portal dobil odgovor s strani kabineta predsednice državnega zbora naj bi strošek potovanja z letalom znašal okoli 7.352,36 evra.

Pri tem takšno pot opravičujejo, ker naj bi v primeru potovanja z avtomobilom morali organizirati prenočevanje na Dunaju, kjer pa naj bi bili zadovoljni z izredno “skromno” nastanitvijo v pet zvezdičnem hotelu, kjer naj bi najcenejša nastanitev okoli novega leta znašala 900 evrov. S takšno nastanitvijo bi namreč izredno povišali stroške potovanja. Ni pa verjetno to edini hotel na Dunaju kjer bi lahko prespala Urška Klakočar Zupančič?

Vir: N1