Slavko Bobovnik brez trotl bobna dokazal svojo (ne)strokovnost – pretok Drave meri kar v evrih!

Foto: Zajem zaslona RTV Slovenija

Kot mnoga druga opozorila, se je tudi z RTV Slovenija izkazalo, da njegova tako imenovana depolitizacija, ne pomeni nič drugega kot vrnitev starih kadrov. Seveda pa morajo biti ti stari kadri še kako naklonjeni tranzicijski levici in trenutni Golobovi vladi. Sedaj smo prišli celo tako daleč, da so aktivirali upokojenega novinarja Slavka Bobovnika, ki je znan po izredno vladi naklonjenim stališčem na družbenih omrežjih.

Žal se je pod čistko novih oblastnikov na RTV Slovenija, ki jih je pripeljala Golobova vlada znašla tudi oddaja Arena. Omenjena oddaja je bila sicer večkrat kritična do trenutne oblasti, danes pa jo “obvladujejo” lojalni kadri. In zaradi tega ker se je strokovnost in kompetentnost postavila na stranski tir lahko poslušamo napovedi o pretokih rek, ki se merijo v evrih.

Kot ste prebrali, so lahko gledalci Arene videli kako je Slavko Bobonik povedal, da je Avstrija v preteklih letih pretok drave v eni uri povečala iz 500 na 3000 evrov. “Bobovnik za Areno: pretok Drave se je povečal za 3 tisoč evrov?! Ko ti denar gre po glavi, trotl boben pa ni na voljo …,” je takšno javljanje v oddajo komentiral dolgoletni novinar Bojan Požar. Na takšno poročanje na javni televiziji se je odzval tudi poslanec SDS Franc Rosec, ki je ljudem in Bobovniku sporočil, da je bil naslednji dan pretok Savinje slabih 250 evrov. 

Vir: X