Slika, ki pove več kot tisoč besed! Voditelji na vrhu NATO ignorirali Tanjo Fajon, ki se je za fotografije prikradla iz ozadja

Foto: Twitter (Janez Janša)

Slike, ki se pojavljajo na družbenih omrežjih z zasedanj predsednikov vlad in ministrov kažejo, da nova vlada Slovenije igra bistveno manj pomembno vlogo kot jo je v času vlade Janeza Janše. Kljub različnim navedbam predstavnikov vlade, da je Slovenija še vedno “pomemben igralec” na političnem parketu v Evropi, je kot kaže to v resnici popolnoma druga zgodba.

Pred dnevi je namreč posnetek Roberta Goloba v Bruslju pokazal, da ga voditelji držav članic ne jemljejo ravno “resno”. Kot vse kaže tudi v primeru Tanje Fajon ni nič drugače. Slika, ki je zaokrožila po socialnem omrežju namreč kaže, da voditelji NATO Tanjo Fajon niso ravno resno vzeli, zato se je morala za potrebe fotografij “pritajiti iz ozadja”.

“Ne bomo dovolili, da avtoritarni in totalitarni režimi rušijo naše demokracije. #Slovenija obnavlja spoštovanje demokratičnih standardov in vladavine prava, je bilo med drugim moje sporočilo na vrhu @NATO. #Ukrajini bomo združeni nudili podporo za končanje vojne & obnovo države1/”, je sicer zapisala Fajonova. Kljub vsemu kaže, da voditelji stališ nove slovenske vlade ne jemljejo ravno resno.

Vir: Twitter