Slovenci pripravite več 10.000 evrov za obnovljive vire, saj vam želijo Golobovi zapreti plin!

Foto: (YouTube)

Zadnja leta so tako posamezniki v Sloveniji kot po svetu uspeli besedo zelena energija ustvariti kot nekaj neizogibnega in svetlo prihodnost človeštva. S prihodom na oblast Roberta Goloba se v Sloveniji na področju električne energije vse vrti okoli sončnih elektraren, zato se ga je nenazadnje prijel tudi vzedev “Sončni kralj”. Tako želi Golob na vsak način tudi v Sloveniji vpeljati prepoved prodaje vozil z notranjim izgorevanje in dati pomen električnim avtomobilom, sedaj pa si še kot kaže zavzema, da bi se z letom 2030 končala dobava zemeljskega plina.

Kot kaže bi Golobova vlada na vsak način rada dosegla, da Slovenijo preplavijo sončne elektrarne. Tako bi si naj sedaj prizadevali, da bi z letom 2030 ponekod že odklopili dobavo zemeljskega plina. To pa pomeni, da lahko ljudje računajo na več deset tisoč evrov drage investicije v sončne elektrarne. Kr je še bolj zanimivo kot opozarja dolgoletni podjetnik dr. Robert Ličen, je bilo pred leti nemogoče gradbeno dovoljenje pridobiti, če ni bilo ogrevanja na plin.

Kaj pa lahko takšna politika prinese pa nazorno kažejo zgodbe iz Nemčije. Zaradi preseškov električne energije, ki je ni bilo mogoče shraniti bo država imetnikom sončnih elektraren plačala 2,7 milijarde evrov. Vse to pa bodo seveda prenesli na nikogar drugega ko kupce električne energije.

Vir: X