Slovenci stopimo skupaj, zberimo 150.000 evrov za rešitev kmetije V pravljici in s tem ohranimo dom 7-članske družine ter otrokom omogočimo brezskrbno preživljanje prostega časa!

Foto: Kmetija V pravljici

Ponovno je zelo pomembno, da Slovenci stopimo skupaj in z majhnim darom ohranimo kmetijo 7-članske družine, življenja zapuščenih živali ter otrokom zaradi njihovega terapevtskega pristopa omogočimo brezskrbno otroštvo.

7-članska družina, ki na kmetiji V Pravljici skrbi za okoli 90 rešenih živali do 31. novembra 2021 nujno potrebuje 150.000 evrov, da bi rešila svojo kmetijo pred dražbo. Doslej so zbrali toliko sredstev, da so kmetijo dvakrat rešili pred dražbo a je bilo to premalo za poplačilo vseh stroškov.

Predvsem je pomembno tudi, da kmetijo obdržijo v takšni obliki je, ker na njej s svojim terapetskim delom bogatijo življenja otrok, ki jih obiskujejo na izletih, taborih in rojstnih dnevih.

Svoj prispevek najlažje nakažete preko SMS sporočila PRAVLJICA5 na 1919 ali na donacijski račun: IBAN SI56 6100 0002 4913 439
Namen: Donacija, BIC: HDELSI22, Koda: CHAR
Ime prejemnika: Društvo Pravljica, Pleše 11, 1291 Škofljica, Slovenija.

Društvu lahko svoj prispevek namenite še na nekaj drugih načinov, ki si jih lahko ogledate tukaj, kjer si lahko ogledate tudi delo družine in zakaj si zaslužijo pomoč.

Uredništvo