Slovenija izgublja razum!? Za nekatere niso težava polni avtobusi ileganih migrantov na rednih progah, ampak dovoljenja, da se takšna dejanja dokumentirajo!?

Foto: X Martin Nahtigal

Podoba Slovenije je z vlado Roberta Goloba iz dneva v dan vse slabša in slabša. Ne samo, da številke ilegalnih prehodov južne meje letijo v nebo, sedaj kot kaže se nekaterim zdi sporno, da se takšna nezakonita dejanja dokumentirajo in o njih obvešča širšo javnost. Žal smo res prišli do časov, ko imajo ilegalni migranti, ki nezakonito vstopajo v državo že večje pravice kot jih imajo državljani Republike Slovenije.

Robert golob je z odstranjevanjem ograje na naši južni meji, dejansko ilegalne migrante povabil, da lahko nemoteno vstopajo v Slovenijo in se po njej tudi gibajo. Ti to izkoriščajo in pri tem postajajo vse bolj neustrašni, hkrati pa si kot kaže policija zatiska oči, saj se po državi gibajo čisto nič prikrito, ampak popolnoma javno. Tako se je v zadnjih dneh pojavil posnetek, ki razkriva, kako ilegalni migranti kar javno uporabljajo avtobusni prevoz na redni progi.

Zgodovinar in filozof Martin nahtigal je tako objavil posnetek, ki razkriva, kako ilegalni migranti uporabljajo javni avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana – Nova Gorica. Kot je še ob tem dodal naj bi se to dogajalo na dnevnem redu. Pri tem pa je doživel ogorčenje znane levičarske aktivistke Jamnine Držanič, ki jo bolj kot ilegalni prehodi meje in varnost državljanov skrbi dokumentiranje takšnih dejanj. Po njenem bi moral avtor dobiti dovoljenje za takšno dejanje. Je res Slovenija popolnoma izgubila razum? Napada in ogroža se lahko državljane, ilegalne migrante pa je potrebno zaščititi!?

Vir: X