Slovenija pod Robertom Golobom unikum na svetu – ministrica Švarc Pipanova bo namreč kar sama sebi gledala pod prste!

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Vlada Roberta Goloba s svojo ekipo dnevno skrbi, da bo Slovenija postala unikum v svetu. Vendar je to žal velikokrat v negativnem smislu. Kot vse kaže tudi v primeru ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, saj je ta napovedala, da bo v primeru omejitvenih ukrepov vladi gledala budno pod prste.

Vladi bo gledala pod prste in kdo je v vladi? Je ob tej izjavi morda Dominika Švarc Pipan pozabila, da je sama v vladi in bo s takšno napovedjo dejansko sama sebi gledala pod prste? Medtem, ko je vlada Roberta Goloba nemudoma vsem, ki so kršili odloke vlade odpisala dolgove, sedaj ministrica napoveduje, da bo v primeru novih omejitvenih ukrepov vladi gledala pod prste.

Kako bo to izvajala ni znano, saj bo namreč vlada na sejah sprejemala nove morebitne ukrepe v boju z epidemijo, zato je nelogično kako bi lahko potem sama sebi gledala pod prste. “Ministrica za pravosodje bo gledala pod prste sama sebi, saj je tudi sama članica vlade. Novinar pa bolj PR-ovskega prispevka (ki je povrhu še nesmiselen) ne bi mogel napisati,” je novico komentiral dr. Miro Haček.

“Gospa ministrica, ampak saj vi vendar STE vlada. Ne morete gledati *vladi pod prste*, ker ste del te iste vlade,” je bil eden od odzivov na socialnih omrežjih na to navajanje ministrice.

“Zanima me kaj si o teh poceni svobodnjaškiy politikantih mislijo zdravstveni delavci, ki so bili med epidemijo na prvih frontah boja z virusom,” je odziv Mitje Iršiča na navedbe ministrice za pravosodje.

Vir: Twitter