Slovenija tone v totalitarizem! Navidezni napadalec na Niko Kovač obsojen, resnično napadeni Jože Možina vabljen na zaslišanje kot osumljenec!

Foto: Zajem zaslona

“Tako ne gre več naprej, tonemo v totalitarizem,” to je del zapisa dr. Jožeta Možine ob prejetem vabilo na zaslišanje na policiji. Slovenija je postala ravno to, kar je Golob trdil v času Janševe vlade in sicer fašistična diktatura. Zavezniki globoke države so namreč postali prvorazredni, vsi, ki si upajo proti njih izreči kritiko pa državni sovražniki.

https://x.com/JozeMozina/status/1798737328090857894

Zgodovinar in novinar Jože Možina je 19. aprila objavil fotografijo človeka, ki se je sredi Ljubljane drl nanj in ga nadlegoval. kljub jasni fotografiji in pozivu policiji, je sedaj ravno Možina tisti, ki je osumljenec. Da prav ste prebrali, namesto pregona napadalca smo danes priča pregonu napadenca in to izključno iz razloga, ker je slednji kritik globoke države.

Ob tem ne gre pozabiti, da so bili vsi v zraku, ko se je v ljubljani zgodil domnevni napad na Niko Kovač. kljub nejasnim fotografijam je policija osumljenca izsledila, sodišče pa ga obsodilo. sedaj, ko gre za Jožeta Možino in ima policija jasne fotografije pa raje na zaslišanje kot osumljenca vabijo napadenega, namesto napadalca.

“NORO- globoka država je očitno v naletu proti novinarjem, ki nismo na “liniji”. Namesto, da bi policija preganjala moškega, ki me je nadlegoval na javnem mestu, skupaj z drugimi, ki so mi že večkrat fizično grozili (ne le meni)- sem osumljenec jaz – in grozijo mi s prisilno privedbo. Tako ne gre več naprej, tonemo v totalitarizem. Desno je fotografija tega istega tipa, ki je z rdečo zvezdo in vzkliki motil/provociral na predstavitvi moje knjige v Konzorciju. In take provokatorje in nasilneže policija ščiti? Seveda se ne bom pustil ustrahovati,” je ob tem zapisal dr. Jože Možina.
Vir: X