Slovenija unikum v svetu! Samo pri nas želijo pro-vladne novinarje prikazati kot upornike in žrtve

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Bojan Požar)

Z menjavo na vrhu Siola, se je kaj hitro pokazalo, zakaj si je Robert Golob tako prizadeval doseči takšno dejanje in komu bo po novem “služil” ta medij. Kot izhaja iz zadnjih objav je bil in bo edini cilj še en medij, ki se bo popolnoma podredil vladajoči politiki oziroma politiki Roberta Goloba.

Kljub temu, da je direktor RTV Slovenija Uroš Urbanija razkril, kako novinar RTV Slovenija Saša Krajnc zavaja glede njegovega nadaljnjega dela na RTV, se na Siolu, z novim vodstvom ne dajo motiti, da bi tega istega novinarja prikazali kot žrtev nekega sistema.

Na Siolu so namreč pripravili pogovor z voditeljem Sašo Krajncem in mu dali pompozen naslov “Saša Krajnc ni bil tiho, zato bo utišan”. V pogovoru so želeli prikazati kako omenjeni novinar v mesecu novembru ne bo več opravljal toliko dela kot ga je nekoč. Zadevo pa vidijo po želji po utišanju novinarja, ki je vsekakor znan po izredno aktivističnih vložkih pri svojem delu. Kot razkriva direktor RTV Slovenija Uroš Urbanija pa sedaj Krajnc ne bo več imel “privilegiranega položaja” in bo opravljal enako število ur kot ostali zaposleni.

Vir: Twitter