Slovenija v kolesju kolapsa!? Nataša Pirc Musar sedaj že s pomilostitvami in odpusti izgona iz Slovenije

Foto: Zajem zaslona (Twitter/e-maribor)

Če v ozadju pustimo samo naraščajoče številke ilegalnih prestopov meje, od nastopa Golobove vlade, je veliko bolj pereča tema naraščajoče število kaznivih dejanj. Kljub temu, da poskušajo tako trenutna politična oblast, kot osrednji mediji prikriti naraščajoče številke kaznivih dejanj, tega ni več mogoče zanikati. Poleg tega pa smo prišli celo tako daleč, da dejansko predstavniki oblasti simpatizirajo s terorističnimi organizacijami in podpirajo ilegalne migracije.

Sedaj je kot kaže takšni politiki “nasedla” tudi predsednica republike Nataša Pirc Musar. Kljub temu, da celo policija občasno potrjuje, da so ilegalni migranti udeleženi v različna kriminalna dejanja, se to Pirc Musarjevi kot kaže ne zdi pomembno. Ena njenih zadnjih odločitev o pomilostitvi izgona tujca iz ozemlja Republike Slovenije.

Takšna odločitev je na družbenih omrežjih naletela na veliko kritik, saj so ljudje vse bolj besni, da za denimo poplavljene prebivalce ni denarja, je pa denar za ilegalne migrante. Poleg tega pa se država s takšnim pristopom kot ga ima trenutna politika, srečuje s povečanim varnostnim tveganjem.

Vir: X