Slovenija z Golobom postaja Banana republika – sedaj za njegovo varnost skrbi nihče drug kot Tina Gaber

Robert Golob: (Foto: Ivan Simič - blog)

Ko ljudje že mislijo, da nižje ne gre se pojavijo mediji, ki o predsedniku vlade in njegovi Tini Gaber pišejo popolne nesmisle in bizarne podrobnosti. Že res, da Golobu podpora močno pada, samo vseeno verjetno ni potrebe, da mediji vsako njegovo potezo označujejo kot nekaj pomembnega. In sodeč iz zadnjega pisanja enega od le teh je mogoče razbrati, da kot kaže Gabrova sedaj postaja celo varnostnica predsednika vlade.

Tako je v promociji Goloba in Gabrove Žurnal24 poročal, da naj bi se na Čopovi zgodil manjši incident v katerega naj bi bil vpleten predsednik vlade. V njega naj bi se namreč zaletel neznanec pri tem pa bi mu naj pomagala Tina Gaber. Ta bi ga naj po poročanju omenjenga medija odrinila proti varnostniku in mu nekaj dejala.

Novinar Bojan Požar je ob takšnem poročanju zapisal, da kot kaže Tina Gaber sedaj prevzema še varovanje predsednika vlade. Poročanje medije ki smo mu priča o tem dogodku je povzročilo kar nekaj posmeha na družbenih omrežjih in norčevanje tako i predsednika vlade, kot Tine Gaber. Vse to kaže na nič drugega kot medijko promocijo predsednika vlade.

Vie: X