Slovenski klečeplazci za Borisom Kidričem, sedaj objokujejo smrt iranskega diktatorja

Foto: Twitter Uroš Raztresen

Če ljudje dobro pogledajo deanja Tanje Fajon in slovenskega zunanjega ministrstva, vidijo kako neumno izjavo je v oddaji Tarča podal Matevž Frangeš. Slednji je namreč dejal, da naj bi Slovenija trenutno imela najboljšo zunanjo politiko pod Tanjo Fajon, hkrati pa danes Fajonova Slovenijo odmika od jedrne politike sveta. Že od samega začetka se namreč zunanja ministrica veli raje kot z državami, ki gradijo svetovno politiko, srečuje s totalitarci in podporniki terorizma.

https://x.com/MZEZ_RS/status/1792587273969537516

Že pred nekaj dnevi se je pokazalo, da izredno močno podpira politiko Palestine in terorističnega gibanja Hamas, danes pa obžaluje smrt iranskega predsednika. Močno podporo ji pri tem delajo mediji, ki ob tem poročajo kot, da cel svet žaluje za iranskim voditeljem, ki je vodil izredno totalitaristično in radikalno politiko, hkrati pa podpiral terorizem. Hkrati pa mnoge ta politika Fajonove ne bo čudila, če se ve, da se klanjajo velikemu zagovorniku povojnih pobojev v Sloveniji Borisu Kidriču.

Tako Tanja Fajon in evropski komisar Janez Lenarčič, Sloveniji delata veliko sramoto, ko podpirata iranski režim. Ministrstvo je namreč izrazilo žalost ob smrti voditelja in ministra te islamistične republike, ki je izredno naklonjena terorizmu. Gre za sramotno dejanje zunanje politike in uničevanje ugleda Slovenije, ki se je gradilo skozi desetletja.

https://x.com/MisaVugrinec/status/1792517580474724625

Vir: X