Smo prišli tako daleč, da Golobova vlada podpira palestinski terorizem, Palestincem namreč namenila 150.000 evrov?

Foto: Zajem zaslona X / Neros Minga

Svet in Evropa se dejansko zgražata nad početjem Hamasa v zadnjih dneh, ko le ta napada tudi civilno prebivalstvo v Izraelu. Kot je za eno od radijskih postaj dejal profesor na FDV dr. Bogomil Ferfila, pa gre za dejanje, ki bi ga skoraj lahko primerjali s terorističnim napadom na ZDA leta 2000. Kljub temu kot kaže to ni ovira, da Golobva vlada v Palestino ne bi pošiljala davkoplačevalskega denarja.

Kar je še bolj nenavadno je, da takšne odločitve Golobova vlada sprejema kar na dopisni seji. V sporočilu za javnost so namreč na vladi zapisali, da so sprejeli sklep s katerim bodo Združenim narodom za pomoč palestinskim beguncem namenili 150.000 evrov. Gre morda za prikrito obliko podpore terorističnim organizacijam?

Nejc Brence je na družbenem omrežju ob takšni odločitvi Golobove vlade zapisal: Noro. Ves svet se zgraža nad napadom #Hamas in podpira Izrael v uničenju te teoristične organizacije, slovenska @vladaRS pa v Palestino pošilja 150.000 € pomoči, katera bo na koncu pristala prav pri Hamasu. Slovenija je uradno postala talec stranke Leviva in njenih skrajnih idej.”

Vir: Twitter