So Švarc Pipanovo že obiskali kriminalisti? Kljub tisoč in enemu izgovoru ne more zanikati dejstva, da je lastnoročno podpisala pogodbo o nakupu nepremičnine na Litijski!

Foto: Zajem zaslona X / Tolemamo

Kljub temu, da je ministrica Dominka Švarc Pipan v oddaji Tarča v zrak skočila zaradi domnevno spornega podpisa cenilca za stavbo, ki jo je kupilo njeno ministrstvo, se vse bolj zapleta v to afero. V kolikro bi bila Slovenija normalna demokratična država, bi verjetno na njena vrata že potrkali kriminalisti, saj je lastnoročno podpisala pogodbo o nakupu stavbe na Litijski v Ljubljani.

Spomnimo, da zadnje dni odmeva nakup omenjene stavbe s strani pravosodnega ministrstva, ki je bil za kar 4,5 krat dražji kot je za stavbo pred tremi leti plačal zdajšnji prodajalec. Razkritja kažejo, da se je v treh letih ocenjena kvadratura stavbe povečala za 2 krat. ministrica Švarc Pipanova pa se brani, da če je ona tista, ki bi morala z metrom hoditi po stavbi. To verjetno res ni, bi pa ljudje verjetno pričakovali, da bi pri tako velikem poslu preverila določene podrobnosti.

Kljub mnogim opravičilom z njene strani, pa nikakor ne more zbrisati dejstva, da je sama lastnoročno podpisala pogodbo o nakupu nepremičnine. Zaradi tega bi državljani potem takem pričakovali, da bo tudi sama prevzla odgovornost za ta sporni posel. Vendar kot kaže pod Golobom ni več pomembno kako se laže in zavaja davkoplačevalce, pomembno je samo, da jim je človek podložen.