Socializem po meri tranzicijske levice! Tanja Fajon za enako pot kot nekdanji minister Logar zapravila 4384 evrov, slednji 956 evrov!

Tanja Fajon in stranka SD. (Foto. Zajem zaslona Twitter/SD)

Po ministrici Sanji Ajanović Hovnik, ki je za svojo pot in še svoje tri sodelavke v New York porabila zajetnih 33.000 evrov, se je sedaj v podobno razkošnost ujela tudi zunanja ministrica Tanja Fajon. Tako smo danes priča razkošnim potovanjem ravno tistih, ki so jih polna usta socializma in nenazadnje zelenega preboja. Tako predsednik vlade in nejegovi ministri veselo z letali letajo po svetu in pri tem niso nič kaj varčni.

Medtem, ko vam pred novinarji Tanja Fajon pove, da boste delali solidarnostne sobote, ker država potrebuje denar za obnovo po poplavah, sama veselo zapravi več kot 35.000 evrov za pot v New York. Tako si je po ministrici Ajanović Hovnik razkošno potavanje v Združene države Amerike privoščila tudi zunanja ministrica Tanja Fajon. Da se da takšno potovanje, kot si ga je privoščila Fajonova izvesti veliko bolj racionalno ji je dokazal nekdanji zunanji minister dr. Anže Logar.

Sedanja zunanja ministrica Tanja Fajon je namreč za potovanje na OZN v New York porabila 4384 tisoč evrov po osebi oziroma več kot 35.000 evrov za osem člansko delegacijo. Njen predhodnik dr. Anže Logar je takšno potovanje izvedel za 956 evrov in to s štiričlansko delegacijo. je pa res, da Logar državljanom ni obljubljal socializma, kot to počne Tanja Fajon.

Vir: X