Sočutna gesta pretresenega nogometaša: “na božični večer si v žalostni tragediji izgubil vse – mamo, očeta in sestro.. a nisi sam!”

Foto: Pixabay

Tragedija, ki je na božični dan pretresla Slovenijo, ko je 35-letnik pred očmi svojega štiriletnega otroka sodil svoji partnerki in njenima staršema, je posebej pretresla nogometnega vratarja NK Celje Matjaža Rozmana. Za preživelega člana družine, prijatelja Miho, in njegovega štiriletnega nečaka, je v ponedeljek odprl licitacijo, na kateri prodaja svoj reprezentačni dres iz Lige narodov, za katerega je garal celo kariero.

Njegov zapis na njegovem Facebook profilu objavljamo v celoti:

“Miha, dragi moj prijatelj.. na božično večer si v žalostni tragediji izgubil vse – mamo, očeta in sestro.. a nisi sam! Prijatelji smo s tabo v dobrem in slabem, ti si bil vedno ob meni in tudi jaz sem zdaj ob tebi. V teh težkih časih sem se odločil, da ti pomagam. V tem trenutku dajem na licitacijo svoj reprezentančni dres iz Lige narodov. Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo. Na licitacijo ga dajem z veseljem, ker vem da bom s tem vsaj malo pomagal vama dvema, tebi in velikemu 4-letnemu korenjaku. (Nečaku)Pozivam vse zainteresirane, da ponudbe za dres pošljejo na elektronski naslov [email protected] ali v komentar.Izklicna cena je 50 EUR.
Prav tako vse dobrodelneže seznanjam, da bo v prihodnjih dneh odprt humanitarni TRR račun, kjer se bodo za Miho in njegovega nečaka zbirala sredstva za pomoč ob tragediji, ki ju je doletela. TRR bo od odprtju objavljen na spletni strani občine Hajdina, tudi sam pa ga bom delil na svojem FB profilu. Delite to objavo in s tem pomagajte tudi vi… HVALA!🙏😇❤️
Foto: Facebook (Matjaž Rozman)

Vir: Facebook