Šokantno: Na Dunaju v kleti ene od stanovanjskih hiš našli moško truplo v izkljopljeni zamrzovalni skrinji!

Foto: slika je simbolična

Na Dunaju je hud smrad pripeljal do nenavadnega odkritja razpadajočega trupla v kleti. V četrtek so tamkajšnji policisti v izklopljenem zamrzovalni skrinji v kleti ene od dunajskih kleti našli razpadajoče truplo. Policisti so povedali, da je najemnik na zaslišanju povedal, da je bil v skrinji njegov prijatelj.

Moška naj bi sicer nekaj časa živela skupaj, ko se je zdravstveno stanje sedaj že preminulega zelo poslabšalo. Najemnik je po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA policiji povedal, da je nekega dne našel prijatelja brez življenjskih znakov in nato njegovo truplo zavil v plastično vrečko ter ga odložil v kleti.

Govorice ob najdbi trupla so nakazovale, da bi naj bilo truplo tudi razkosano, kar se je v nadaljevanju izkazalo za neresnično. Prav tako je prva sodnomedicinska obdukcija pokazala, da na najdenem truplo ni bilo znakov nasilja zato je tuja krivda za smrt izključena. Policija v tem trenutku še tudi ni potrdila identitete umrlega.

Na smrad naj bi opozorile osebe, ki bi morale stavbo počistiti, saj bi morali po podatkih avstrijskih medijih 45-letnega najemnika deložirati. Te podatke naj bi za APA potrdila tudi upokojena soseda, ki je več let bivala v stiku s 45-letnikom.

Po navedbah policije naj bi na smrad v kleti opozorile osebe, ki bi morale počistiti stavbo. Po poročanju avstrijskih medijev bi morali 45-letnika deložirati. »Pogosto je sedel pri meni v kuhinji. Srkala sva kavo in več ur govorila o bogu in svetu,« je dejala soseda 45-letnika. Poleg vsega je upokojena soseda še povedala, da je 45-letnik v hiši več let živel sam in ni nikoli nikomur dovolil vstopiti v hišo. Prav tako ne ve, da bi ga kdaj obiskal kakšen prijatelj.

Vir: Politikis