Šokantno! Študenti za demokratično družbo si demokracijo predstavljajo s tem, da direktorju Policije želijo da “žre drek in crkne”!

Foto: Twitter (S.K.)

Nekateri si demokracijo predstavljajo v povsem napačni luči in menijo, da je v tem sistemu dovoljeno izreči in storiti vse ne glede na posledice svojih dejanj. Tako so na Twitterju Študenti za demokratično družbo tokrat prekoračili tudi meje demokratične družbe z zapisi o direktorju Policije dr. Antonu Olaju.

V enem od zapisov so navedli, da so pretekle generacije za svobodo tvegale življenje in dolžnost kliče tudi njih. Kar so izrazili s tem, da želijo, da dr.  Olaj “žre drek in crkne”, zato pa si lahko po njihovih besedah prislužijo samo denarne kazni in do pol leta zapora.

V drugi objavi so zapisali, da upajo, da gre kemoterapija slabo, saj medicina naj ne bi imela dovolj izkušenj z zdravljenjem raka  ženskega reproduktivnega organa, ko naj bi bil pacient ena sama “pizda”. Zraven so še zapisali, da naj bo to opozorilo vsem Janševim prostitutkam glede nevarnosti HPV.

Eden od njihovih zapisov je bil še tudi: “Smrt narodnozabavni glasbi, svoboda ušesom”. Ali so to zapisi, ki so dovoljeni v demokraciji in si kdor je pač že avtor teh objav predstavlja demokracijo je druga zgodba. Bi pa bilo vsekakor dobro, da bi se takšna dejanja razčistila.

Vir: Twitter