Sprenevedanje brez primere! Tanja Fajon se hvali s konferenco o pregonu hudodelstev, hkrati se v SD zavzemajo za ukinitev nacionalnega dneva žrtev komunizma

Tanja Fajon in stranka SD. (Foto. Zajem zaslona Twitter/SD)

Trenutna politika s svojim obnašanjem želi dati ljudem signal, da so so le ti neumni in ne vedo na kaj se kakšne stvari nanašajo. Hkrati pa so vladajoči mnogokrat v protislovju sami s samo. Pri tem ni nobena izjema stranka SD in njihova predsednica Tanja Fajon.

Poleg poprej navedenega se omenjena stranka kot kaže spreneveda okoli zgodovinskih dejstev in tudi na tem področju uvaja dvojna merila. Pred dnevi so se namreč v stranki hudovali, kako je potrebno razveljaviti sklep o razglasitvi nacionalnega dneva žrtev komunističnega režima.

Danes le nekaj dni po takšnem zapisu pa se njihova predsednica Tanja Fajon hvali z diplomatsko konferenco o pregonu najhujših hudodelstev. Hkrati se Fajonova hvali o zavezanosti mednarodnemu pravu, človekovim pravicam in učinkovitemu sistemu kazenskega pravosodja. V isti sapi pa podpirajo predlog vrnitve kipov Josipa Broza Tita v protokolarni park Brda pri Kranju.

Tako gre za očitna protislovja in postavljanje dvojnih meril slovenske politike pod vodstvom Roberta Goloba.

Vir: Twitter