Sprenevedanje in pol! Aktivistka Barbara Rajgelj najprej dugače misleče označi za stekle pse, nato pa govori o družbi grobe ter okrutne komunikacije!

Foto: Twitter Mila Marko

Kliki slovenske tranzicijske levice se v boju za oblast zdijo vsi prijemi sprejemljivi ter dovoljeni, saj vlada nekdo, ki njim ni po volji. Ko to oblast prevzamejo hitro obrnejo ploščo in nobena zadeva ni več sprejemljiva, sprejemljivo je še samo tisto kar počno sami, vse kar počno nasprotniki njihovega vladanja pa je prepovedano in škodljivo za družbo. Nič drugačna pri tem ni aktivista Barbara Rajgelj.

Kljub temu, da je Rajgljeva znana po izrazito aktivističnih nagnjenih za uspeh tranzicijske levice, je vseeno žalostno, da si želi državo dvojnih meril ter državljanov. Namreč, ko je sama drugače misleče označevala za stekle pse, se ji je zdelo vse lepo in prav. Takrat se ji je to zdela povsem normalna in stršna komunikacija, prav tako pa v tem svojem zapisu ter poimenovanju ni videla nobenega hujskaštva.

Danes, ko so na oblasti “njeni” in ko je oblast iz dneva v dan deležna večje kritike, smo pa čez nč postali družba grobe in okrutne komunikacije. Tako je za Večer sedaj izrazila zaskrbljenost o tem kako se v Sloveniji komunicira in celo vidi nekakšna podzemlja nasprotnikov trenutne oblasti. Tako je Rajgljeva čez noč postala zaskrbljena nad nekaterimi zapisi na družbenih omrežjih, ko pa je samauporabljala besedišče “stekli psi” pa to ni bila nikakršna težava v komunikaciji. Kot je ob tašnih dvojnih merilih zapisal Davori Kopše, gre za očitno ustvarjanje družbe po svojih merili.

Vir: Twitter