Srce parajoča zgodba o medvrstniškem nasilju, ki se je končala tragično

Foto: Pixabay

Čeprav si vlada zatiska oči okoli vse višje stopnje nasilja , so nekatere zgodbe posameznikov izredno tragične in imajo najhujši mogoč scenari. Ena od takšnih tragičnih zgodb se je dogajala pred mesecem dni v Šoštanju in tamkajšnji osnovni šoli. Kljub temu pa kot kaže minister pristojen za to področje in vlada ne kaže interesa, da bi ukrepala zoper odgovorne.

 

Za mnoge je neprijetno slišati, da se v njihovi sredini dogaja nasilje, a ko stvari uidejo izpod nadzora je konec precej tragičen. In kot kaže se je to zgodilo tudi na Osnovni šoli Šoštanj, kjer naj bi starši mladoletnice opozarjali na neprimerno ravnanje med vrstniki. Starši so bili po nekaterih informacij ob teh opozorilih izredno grobo obravnavani s strani vodstva šole (ravnateljice).

Žal pa se je na koncu zgodba končala tragično, ravnateljica pa je ves ta čas še vedno na svojem položaju. Gre res za žalostno zgodbo, katera pa verjetno ni osamljena in se prepogosto dogajajo iz dneva v dan. Vendar mnogi zaradi neodzivnosti posameznikov ne opozorijo na te težave.

Vir: X